top of page

Fitness Group

Public·76 members

ishte një zëvendës president i lartë i bankës së pasurive të patundshme komerciale në Old National. Barrick kishte punuar për rreth dy dekada në bankë dhe më parë kishte punuar në WesBanco, sipas Courier-Journal.


Louisville Business e quajti Atë për herë të parë një nga 20 Njerëzit e Saj që Njohin Në Bankë në vitin 2020.


Ai mbijeton nga gruaja dhe dy fëmijët e tij.


Parishja E Trinisë së Shenjtë Louisville mbajti një vigjilje të hënën në mbrëmje për të nderuar jetën e Barrick. "Ata janë në shok", tha pastori Shayne Duval për familjen E Barrick.


"Unë kam qenë me gruan e tij. Unë kam qenë me fëmijët e tij. Unë kam qenë me vëllain e tij dhe anëtarët e këtij komuniteti", citohet nga Fox19. "Të gjithë po ecin në një mjegull si,' A ndodhi kjo?’”"Josh u bë i njohur në komunitetin tonë në të gjitha mënyrat e mira. Ai ishte një njeri shumë karizmatik dhe simpatik", shtoi pastori.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page